Galatasaray’ın 19. Şampiyonluğu Afyonkarahisar’da Coşku İle Kutlandı

Süper Lig’de bugün karşılaştığı Sivasspor’u 4 golle geçerek, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7’ye...

Süper Lig’de bugün karşılaştığı Sivasspor’u 4 golle geçerek, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7’ye yükselten Galatasaray, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, taraftarlar ise yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da sokağa çıkıp şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Galatasaray’ın Süper Lige 2 hafta kala 19. şampiyonluğunu ilan etmesi tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’dada sevinçle karşılandı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sokaklara dökülen Galatasaray taraftarı ellerinde bayrak, kaşkol ve meşaleler ile Kantar Kavşağı ve Bankalar Caddesi’nde bir araya geldiler. Marşlar ve şarkılar söyleyerek yürüyüşe başlayan taraftarlar Anıtpark’ı civarından Yeşilyol’u turlayarak Galatasaray’ın 19. şampiyonluğunu kutladılar. Renkli görüntülerin oluştuğu kutlamalarda, güzergah üzerinden bulunan ev ve işyerlerinden de gruba alkışlarla destek verildi. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile sokağa çıkıp takımlarının 19. şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar, zaman zaman Fenerbahçe’ye de göndermede bulundu. Uzun araç konvoylarının oluştuğu kutlamalara Afyonkarahisar’da binlerce kişi katılırken, taraftarların şampiyonluk kutlamasında polis ekipleri de yaşanabilecek herhangi bir olumsuz olaya karşı güvenlik önlemleri aldı. Kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: