Galatasaraylı bayan voleybolcular, meme kanseri hastalarını yalnız bırakmadı

Galatasaray bayan voleybol takımının oyuncuları Deniz Çetinsaraç, Natalia Hanikoğlu, Ayşe Gökçen Denkel ve Selime İlyasoğlu,...

Galatasaray bayan voleybol takımının oyuncuları Deniz Çetinsaraç, Natalia Hanikoğlu, Ayşe Gökçen Denkel ve Selime İlyasoğlu, “Meme Kanseri Bilinçlendirme” ayında kanser tedavisi gören hastaları yalnız bırakmadı.
Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde meme kanseri tedavisi görmüş ve hala kemoterapi gören kadınlarla bir araya gelen Galatasaray’ın başarılı oyuncuları, hastalarla sohbet edip onlara moral verdi ve birlikte fotoğraf çektirdi.
Sarı kırmızılı oyuncular daha sonra, Medical Park Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erhun Eyüboğlu ve Medikal Onkoloji Uzmanı Dr. Teoman Yanmaz tarafından ‘Meme kanserinde erken teşhis ve korunma yöntemleri’ ile ilgili bilgilendirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz