Galatasaraylı futbolcular, Eskişehir Atatürk Stadı'nda zemin incelemesi yaptı

Bugün akşam saat 19:00'da oynanacak olan Eskişehirspor - Galatasatay maçı öncesi soğuk hava nedeniyle buz...

Bugün akşam saat 19:00'da oynanacak olan Eskişehirspor - Galatasatay maçı öncesi soğuk hava nedeniyle buz tutan Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki buz temizleme çalışmaları sürüyor.

Yaklaşık 15 kişilik ekip, sabahtan bu yana buz tutan Eskişehir Atatürk Stadı'nın zemininde çalışma yapıyor. Ellerinde küreklerle çalışmalarını sürdüren ekip, zeminde oluşan buz ve karları küreklerle kürüyor. Toplanan buz ve karlar, daha sonra saha dışarısına çıkarılıyor.

Bu arada maç saatinde kentte sıcaklığın eksi 10 derece civarında seyredeceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Zeminin kötü ve maç saatinde sıcaklığın eksi 10 derece civarında olması ihtimali üzerine Galatasaraylı bazı futbolcular, teknik ekip, maçın oynanacağı Atatürk Stadı'na gelerek zeminde inceleme yaptı. Stat yetkililerinden bilgi aldı.

Maçın oynanacağı saatte sıcaklığın eksi 10 derece civarında seyredecek olması, don olayı ve kötü hava şartları nedeniyle maçın iptal olabileceği belirtiliyor.

Ancak yetkililer, bu konuda henüz net bir açıklama yapmazken, kararın ilerleyen saatlerde stada gelecek olan hakem Cüneyt Çakır tarafından açıklanacağını belirtildi.

Bu arada, kentte şuanda havanın güneşli olması dikkat çekiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz