Galatasaraylı Futbolcular Kanser Hastalarına Moral Verdi

Galatasaraylı futbolcular Necati Ateş, Gökhan Zan ve Sercan Yıldırım, Kanser Haftası'nda Medical Park Göztepe Hastane...

Galatasaraylı futbolcular Necati Ateş, Gökhan Zan ve Sercan Yıldırım, Kanser Haftası'nda Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Kanser Hastanesi'nde hastaları ziyaret etti.

Galatasaraylı oyuncular, Kanser Haftası'nda hastaları yalnız bırakmadı. Necati Ateş, Gökhan Zan ve Sercan Yıldırım, bugün Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Kanser Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdi.

Tedavi gören hastalara yakın ilgi gösteren ve yanlarında getirdikleri formalarla çiçekleri veren futbolcular, hastalarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Yıldız oyuncular, kanser hastalarına destek olmak amacıyla yaptıkları bu ziyarette, hastaların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını dilediler.

Reklam
Reklam

Kanser hastalığında moralin çok önemli olduğunu belirten Necati Ateş, "Bu hastalıkta moralli olmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Takım arkadaşlarım ve ben burada tedavi gören hastaları biraz olsun mutlu edebildiysek, ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın deneyimli oyuncuları Gökhan Zan ve Sercan Yıldırım da kanserle mücadelede erken teşhisin önemine vurgu yaparak kanser tedavisi gören hastalarla bir arada olmaktan son derece mutlu olduklarını söylediler.

Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Kanser Hastanesi Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Andaç Argon ise kanserle mücadelede erken teşhis ve tedavi kadar hastaların morallerinin yüksek tutulmasının da son derece önemli olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

"Bugün Necati Ateş, Gökhan Zan ve Sercan Yıldırım hastalarımızı ziyaret ederek onlara büyük bir destek verdi, oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: