Galatasaraylı futbolculardan Terim'e veda

Sarı-kırmızılı futbolcular, sosyal medyadaki kişisel hesaplarından, görevden alınan teknik direktör Fatih Terim'e veda etti.

Galatasaraylı futbolcular, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu tarafından görevden alınan teknik direktör Fatih Terim’e sosyal medya üzerinden veda etti. Sarı-kırmızılı futbolculardan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Bruma, Emre Çolak ve Semih Kaya, teknik direktör Fatih Terim’in görevden alınması üzerine, Twitter’dan fotoğraf ve mesaj paylaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki bir karşılaşmadan önce Fatih Terim ile katıldıkları basın toplantısından bir kare paylaşan Selçuk İnan, "Her zaman yanımızda olduğunuz, bize yaptıklarınız ve yaşattıklarınız için teşekkür ederiz hocam" diye yazdı. "Acısıyla tatlısıyla geçen her gün için, bize olan inancınız, güveniniz için sonsuz teşekkürler. Yolunuz açık olsun hocam" şeklinde mesaj gönderen golcü futbolcu Burak Yılmaz, attığı bir gol sonrası Fatih Terim’le yaşadıkları gol sevincinin fotoğrafını paylaştı.

Reklam
Reklam

Terim’in ayrılmasıyla ilgili olarak İngilizce "çok üzücü" yazan Portekizli genç futbolcu Bruma da Fatih Terim ile tanıştığı anın fotoğrafını ve bir karşılaşmada deneyimli teknik adamla yan yana olduğu bir fotoğrafı paylaştı ve "Teşekkürler baba" yazdı.

Bruma, mesajını "İmparator!" diye bitirdi. Deneyimli teknik adamla bir fotoğrafını paylaşan Semih Kaya da "Bugünlere gelmemde çok büyük emeği olan, kimse ismimi bilmezken bana güvenip, hayalleriyle büyüdüğüm parçalı formayı teslim eden, kendisine ömür boyu minnettar kalacağım, her şeyden evvel büyük insan Sayın Hocamız Fatih Terim’e yaşattığı ve öğrettikleri için çok teşekkür ederim" yazarak, Terim’e veda etti.

Emre Çolak ise Fatih Terim’le antrenmanda yan yana çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak, "Bize yaptıklarınız ve yaşattıklarınız için çok teşekkür ederiz hocam" ifadesini kullandı.

"Galatasaray taraftarı unutmaz"

Öte yandan Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsanevi golcüsü; AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'den Fatih Terim'e destek mesajı.

Reklam
Reklam

Fatih Terim'in Galatasaray'dan gönderilişine tepki gösteren Hakan Şükür, Twitter'da "Galatasaray taraftarı unutmaz" dedi.

İşte Hakan Şükür'ün tweet'leri:

"Kulüpler sevinç, hüzün, mutluluk, fedakarlık ile yazılmış tarihleriyle nefes alır verir. Eğer siz bu tarih sayfalarını yırtıp atmaya kalkarsanız yarın dünün gerçekleri peşinizi yine bırakmaz. Aslolan Galatasaray diyenler ile aslolanı unutanlar arasında ince bir çizgi vardır. Ve gerçekleri silemezsiniz ve o gerçekleri hep tarih yazar. Ben, sen, o farketmez gönüllerden isimleri, hafızalardan hatıraları silemezsiniz. Şunu biliyorum ki; Galatasaray taraftarı unutmaz."