Galatasaraylılar Balmumcu'yu Florya'ya çevirdi

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu son maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'ın taraftarları takımlarının kamp...

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu son maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'ın taraftarları takımlarının kamp yaptığı Balmumcu'yu Florya'ya çevirdiler.

Sarı - kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim'in talebi üzerine, Kadıköy'e ulaşımın daha kolay olacağı ve Florya'ya erken gelen taraftarlardan kaçmak için kamp Plaze Otel'de yapılmıştı. Öğleye doğru Galatasaray'ın kampının Florya'da değil de Balmumcu'da Plaza Otel'de olduğunu öğrenen sarı - kırmızılı taraftarlar buraya akın etti.

Reklam
Reklam

Sarı - kırmızılı taraftarlar otelin etrafına dolarak meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak takımlarına destek veriyorlar. Taraftarlar, Levent'ten Beşiktaş'a inen yolu da zaman zaman trafiğe kapatıyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: