Galaxy Gear 2 Tizen işletim sistemi ile gelebilir

Samsung‘un akıllı saati Galaxy Gear’ın devamı olan Galaxy Gear 2′de Tizen işletim sistemi kullanılabileceği ortaya çıktı.

Samsung‘un geçen yıl piyasaya sunduğu akıllı saati Samsung Galaxy Gear‘ın devam modeli olan Galaxy Gear 2 hakkında yeni bir haber ortaya çıktı. Henüz özellikleri bilinmeyen bu cihazın Android ile gelmesi beklenirken USA Today raporlarında Tizen ile gelebileceği ortaya çıktı. Samsung ve Intel‘in geliştirdiği bu işletim sistemi Tizen üzerinde çalışmalarını sürdüren Samsung, hızlı gelişmesi için bu yolu tercih edebilir.

Gelecek hafta MWC 2014′te tanıtılacak olan Galaxy S5 ile aynı anda tanıtılabileceği konuşulan Galaxy Gear 2 hakkında bu konuda resmi bir bilgi bulunmuyor. Tizen konusunda halen çalışmalarına devam eden ve MWC 2014′te de Tizen işletim sistemli cihazlarını görücüye sunması beklenen Samsung‘un akıllı saati Galaxy Gear 2‘de Tizen kullanması kimi insanların hoşuna giderken bazı kişilerin ise tepkisini çekebilir. Bakalım Samsung, Galaxy Gear 2‘de Android’i mi yoksa Tizen‘i mi tercih edecek.

Reklam
Reklam

Barcelona’nın Resmi Twitter Hesabı Hack’lendi