Galaxy S5 Premium’un çıkmayacağı açıklandı

Galaxy S5 Premium versiyonu çıkarılacağı yönündeki söylentiler, Samsung patronu J.K. Shin tarafından yalanlandı.

Galaxy S5 Premium‘un önümüzdeki dönemde satışa sunulacağı yönündeki söylentiler uzun süredir teknoloji dünyasının gündemineydi ama Samsung cephesinden gelen son haberler bu söylentileri boşa çıkaracak gibi görünüyor. Galaxy S5 geçtiğimiz günlerde Barselona’da düzenlenen Mobile World Congress 2014 kapsamında Samsung tarafından resmi olarak tanıtılmış ve telefon meraklıları tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştı. Durum böyle olunca da telefonun premium versiyonunun da satışa sunulacağı ileri sürüldü ama Samsung patronu J.K. Shin, bu söylentileri yalanladı.

Reklam
Reklam

Yakın zamanda verdiği bir röportaj sırasında konu hakkında açıklamalarda bulunan J.K. Shin, Galaxy S5 Premium‘un kesinlikle gündemde olmadığını defalarca belirtti ve bu durum hakkındaki kararlılığını gösterdi. Samsung’un yakın zamanda yeni bir amiral gemisi akıllı telefon çıkarmayı planlamadığı söyleyen Shin, Galaxy Note serisi için ise bu tür bir cihazın sonbahar aylarında piyasaya sürülebileceğini belirtti.

Samsung Galaxy S5 Premium‘a yönelik olarak bugüne kadar internette ortaya çıkan söylentilerde, Samsung’un Galaxy S5 için hazırladığı Premium versiyonda 2K video kaydedebilme özellği yer alacağı ve telefonun medal gövdeye sahip olacağı iddia edilmişti. Ancak Samsung telefonlarıyla ilgil bir diğer iddia olan F serisi telefonların Shin tarafından yalanlanması, bu tür üst düzey bir telefonun önümüzdeki dönemde piyasaya sürülebileceğini gösterdi.

Galaxy Note 3 Neo Ülkemizde