Galeri Basan Şahsın Cesedi Adli Tıp'a Kaldırıldı

Kadıköy’de, pompalı tüfekle otomobil galerisini basan Aydın Zaman’ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli...

Kadıköy’de, pompalı tüfekle otomobil galerisini basan Aydın Zaman’ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde meydana gelen olayda Aydın Zaman, pompalı tüfekle kayınbabası Eren Ekşi’ye ait galeriye gelerek çalışanları dışarı çıkarıp çevreye ateş açmıştı. Özel Harekat polislerinin katılımıyla yapılan operasyonda, iş yerinde Zaman’ın cesedi ile karşılaşılmıştı.

Polis, olay yerinde ve ceset üzerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Zaman’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Reklam
Reklam

Polis, iş yeri çalışanlarını da konuyla ilgili ifadelerine başvurmak üzere karakola götürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: