Galibiyet Mehmet Okur'la geldi

PHILADELPHIA (İHA) - NBA'de Utah Jazz'ın Philadelphia'yı 103-101 mağlup ettiği maçta Mehmet Okur, bençten geldiği maçta 20 sayı ve 10 rebound ile oynayarak takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

Maçın bitimine 4.5 saniye kala kritik hücum ribaundu alarak ve kendisine yapılan faul sonrası kullandığı serbest atışları sayıya çevirerek Utah Jazz'a galibiyeti getiren Mehmet Okur hakkında Utah Jazz coachu Jerry Sloan, "Mehmet, gerçekten çok iyi şut atabiliyor. En iyi şutörlerden biri ve takımda çok etkili bir isim. Yapmak istediği her şeyi yapabiliyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Arkaya arkaya 2. kez 1 maçta 50 sayı kaydeden Philadelphia'nın yıldızı Allen Iverson, kaydettiği 51 sayıyla son 4 yılda 2 kez üst üste 1 maçta 50 sayı kaydeden ilk oyuncu oldu. Maç sonrası açıklama yapan Allen Iverson, kaydettiği 51 sayının galibiyete yetmediğini belirterek, "Kaybetmek çok kötü. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Utah, agresif bir oyun oynadı ve bunun sonucunu aldı" dedi.

Maçın bitimine 4.5 saniye kala Mehmet Okur'un, hücum ribaundunu almasının ardından Allen Iverson Mehmet'e faul yaptı. 6. faulünü alan Iverson oyun dışı kalırken Mehmet, kullandığı 2 serbest atışı da sayı çevirdi ve Utah'a galibiyeti getirdi.