Galibiyet primi 20 bin YTL

Turkcell Süper Ligi takımlarından Kayseri Erciyesspor'da, galibiyet primi 20 bin YTL'ye ulaştı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Akın Öztürk, Hacı Boydak tesislerinde Kayseri Erciyesspor'u ziyaret etti.

Özhaseki, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor'un
Fenerbahçe'yi yenmesi halinde, her futbolcuya 10 bin YTL galibiyet
primi vereceğini söyledi. Özhaseki, "Sezonun başındayız, bugün arkadaşlara bir hayırlı olsun demeye geldik. Aynı zamanda ilk maç Fenerbahçe ile. Arkadaşlar bugün yola çıkıyor. Oradan alınacak bir galibiyetle ilgili benim özel bir primim var. Futbolculara 10 bin YTL prim vereceğim" dedi. Kayseri Erciyesspor kaptanı Timuçin de Özhaseki'ye teşekkür etti. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur da "Sezonun ilk maçına çok iyi başlamak istiyoruz. Futbolcularımız çok arzulu ve istekli. Bizim tek bir hedefimiz var, lige çok iyi başlamak. Rakibin Fenerbahçe olup olmaması bizi çok fazla ilgilendirmiyor" diye
konuştu. Kayseri Erciyesspor 2. Başkanı Erol Bedir ise "Kulüp olarak 10'ar bin YTL galibiyet primi vereceğiz. Onursal başkanımız Özhaseki'nin primiyle birlikte galibiyet primi 20 bin YTL'ye yükselmiş oldu" dedi.

Reklam
Reklam