Game of Thrones 5. sezonda Türk sanatçı sürprizi

Game of Thrones 5. sezonu izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ederken, Türk tasarımcı gündeme bomba gibi düştü. Game of Thrones'un 5. sezon Hardhome bölümünde göğsümüzü kabartan sanatçı Onur Çaylı oldu.

GAME OF THRONES 5. SEZON OYUNCULARINI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Toplamda 10 bölümden oluşan Game of Thrones 5. sezon 8. bölümünde Türk tasarımcının da katkısı olduğunu öğrendil. Game of Thrones'un 5. sezon 8. bölümünde Hardhome'da göğsümüzü kabartan Onur Çaylı oldu. Onur Can Çaylı, Game Of Thrones 8. bölüme damgasını vuran White Walker istilasında, ortalığı tozu dumana katan çocuk görünümlü White Walker'ları ve son sahnesiyle bütün ölüleri ayağa diken White Walker Lordu'nu tasarlayan sanatçımız. Daha önce Sony Pictures, DreamWorks gibi köklü animasyon stüdyolarıyla da çalışma şansı elde etmiş olan Onur Çaylı, Game of Thrones'da tüm dünyanın hayran kaldığı White Walker'ların modellemesini yaparak porfolyosunu daha da yükseğe taşıdı ve bizim de göğsümüzü kabarttı.

Game Of Thrones 8. bölümü 31 Mayıs Pazar akşamı kendi kanalı HBO'da ekrana geldi. Nisan ayında seyircisiyle buluşan Game of Thrones 5. sezon 8. bölümü Türkiye'de her pazartesi günü saat 23.15'te CNBC-e ekranlarında izleyenleriyle buluşuyor.

GAME OF THRONES 5. SEZON 8. BÖLÜM ÖZETİ

Game of Thrones yeni bölümünde Arya eğitimi için yeni hamleler yaptı. Daha önceki bölümde tecavüzü uğrayan Sansa, bu bölümde eski bir arkadaşı ile yüzleşti . Cersei mücadelesine kaldığı yerden devam ederken, Jon ise çatışma için hazırlık yapmaya devam etti. Sansa Theon'la konuşmaya çalıştı Bu arada Jaime, kızı-yeğeniyle konuşup durumu düzeltmeye çalıştı. Yeni kıtalar, yeni karakterler ve yepyeni entrikaları ile ekrana gelen Game of Thrones 5. sezon bölümleriyle heyecan ve aksiyon fırtınası kaldığı yerden devam ediyor.