Game of Thrones 7. sezon 3. bölüm izle: Kraliçe'nin Adaleti ve 4. yeni bölüm fragmanı izle!

Game of Thrones'da 7. sezon dolu dizgin devam ediyor. Bu sabaha karşı 04.00'te ABD ekrana gelen Game of Thrones son bölüm sonrası yeni bölüm tanıtımı da ekrana geldi. Çeşitli stream ve torrent sitelerine çoktan düşen, Kraliçe'nin Adaleti adlı Game of Thrones 7. Bölüm 3. bölüm izleme rehberi haberimizdedir.

Game of Thrones fırtınası 3 yeni bölşüm ile devam etti ve akabinde 7.sezon 4. bölüm fragmanı da ekrana geldi. Game of Thrones dizisinin yeni bölüm fragmanları hemen son bölümün ardından izlenebiliyor. Peki Game of Thrones son bölüm internetten nasıl izlenebilir ve yeni bölüm izleyicileri neler bekliyor.? Kraliçe'nin Adaleti adlı son bölümde neler oldu?

KRALİÇE'NİN ADALETİ

Dizinin bu haftaki bölümünün adı şu an Westeros'taki iki güç odağına iki kraliçeye işaret ediyor. Bir tarafta Cercei Lanister, diğer tarafta Daenerys Targaryen. Westeros'un diğer oyuncuları da bu iki güç odağının etrafında toplanıyor. Nitekim bu hafta uzun süredir beklenen Jon Snow Daenerys buluşması gerçekleşti. Peki taraflar uzlaşabildi mi? Jon Snow Sam'in yerini söylediği ejderha camı madenini bulmak için harekete geçti mi?

Reklam
Reklam

7. sezonun 3. bölümünü kaçırdıysanız veyahut yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile Türkiye'de diziyi yasal olarak izleminizi sağlayacak BeIN Connect Game of Thrones sayfasına ulaşabilirsiniz. Torrent gelişmelerine bakıldığında Game of Thrones'u korsan olarak indiren ve izleyenlere servis sağlayıcısı kanalı ile uyarı geldiği haberleri görülüyor.

Game of Thrones 7. sezon 3. bölüm izle (Got s7e3)

GAME OF THRONES 4. BÖLÜM FRAGMANI (SPOILER)

Son yayımlanan bölümü izlemediyseniz bölümle ilgili spoiler yememek için yazının bundan sonrasını okumamanız ve videoyu izlememeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Game Of Thrones 7. sezon 4. bölüme Savaşın Ganimetleri adı verilmiş. Bilindiği gibi Game of Thrones son bölümde lekesizler Targaryen'lerin kalesi Castle Rock'a saldırmış. Bu bölümde savaş ganimeti olarak neyin kastedildiğini göreceğiz. Tabii en çok merak edilen ise kaybetmekte olan Daenerys'in sonraki adımının ne olacağı...

Reklam
Reklam

İşte Game of Thrones yeni bölüm fragmanı...