Game of Thrones 7.sezon 6. bölüm yayınlandı! Sızıntılar devam ediyor!

Game of Thrones 7.sezon 6.bölümü 'kazara' İspanya'da yayınlandı. HBO İspanya'nın hatası dolayısıyla merakla beklenen 7.sezon 6.bölümü resmi kanallara erkenden eklendi ve 1 saat boyunca bu hatayı gören izleyiciler, Game of Thrones 7.sezon 6. bölümünü izlemeyi başardılar. Üstelik; bazı video sitelerinde 6.bölümün ilk 10 dakikası sorunsuz bir şekilde yayınlandı. Peki, HBO'nun bu hatası sonrası dizinin 7.sezon 6.bölümü hala izlenebilir durumda mı? İşte yeni bölümün detayları...

Game of Thrones 7.sezon 6. bölüm, yayınlanması için gün sayıyor. Resmi yayın gününden yaklaşık 1 hafta önce, HBO İspanya 7.sezon 6.bölümü kazara HBO'nun internet platformlarına eklendi ve bu bir saat boyunca binlerce kişi 7.sezon 6.bölümü izlemeyi başardı. Sadece izlemediler, yeterli zamanı bulabilen kullanıcılar son bölümü çeşitli video sitelerine sızdırdılar. Üstelik Twitch'te bir yayıncı 6.bölümün ilk 10 dakikasını takipçileriyle paylaştı.

Sızdırılma olayı Pazar sabahı gerçekleşti. Yani, ABD'de resmi yayını gerçekleşmeden önce. Burada kazayla ilgili iki ihtimale dikkat çekiliyor: HBO İspanya, Game of Thrones 7.sezon 6.bölümünü, 5.bölüm ile karıştırdı ve yanlış bölümü internete düşürdüler. Bir diğer iddia ise, HBO, inanılmaz bir sosyal medya kampanyası yürütüyor. Çünkü sızıntının hemen ardından dizinin 7.sezon 6. bölümü ile ilişkili olduğu söylenen binlerce GIF, kısa video ve video görüntüsü sosyal medyadan paylaşılıyor. Fakat değerlendirmelere göre; bu GIF ve videolar, Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm fragmanı ile elde edilen görüntüler.

Reklam
Reklam

GAME OF THRONES 7.SEZON 6.BÖLÜM ÖNCESİ, HBO'DAN SKANDAL KARARLAR!

21 Ağustos gecesi yayınlanacak olan Game of Thrones 7.sezon 6. bölüm öncesinde, HBO skandaldan skandala koşuyor! Dizinin 7.sezon bölümleri daha önce bazı siber saldırganlar tarafından sızdırılmıştı ve ardından Game of Thrones oyuncularının ev ve telefon bilgileri internete sızdırılmış, sosyal medyada boydan boya paylaşılıyordu.

Görünüşe göre HBO, agresifliği geri plana atarak saldırganlarla anlaşmaya çalışıyor. HBO, Game of Thrones 7.sezon bölümlerinin daha fazla baltalanmaması için, siber saldırganlara 250 bin dolar civarında para teklifi etti.
Game of Thrones 7. sezon 6. bölümü "Death Is the Enemy", normal yayın akışına göre HBO ekranlarına 20 Ağustos Pazar akşamı gelecek.