Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm izle: Sezon finali ile büyük kayıplar!

Game of Thrones 7.sezon 7. bölüm izlenebilir durumda. 7. bölüm sezon finali formatında dizinin takipçileriyle buluşuyor! 7.sezon 7. bölüm fragmanı, sezon finali ile beklenen ihtişamın geldiğini gösterdi ve Game of Thrones dizisinde artık taşlar yarılıyor, işbirlikleri var ve kayıplar var! Bakalım 7. bölümde beklenen kayıplar, getiriler belirtildiği gibi görülebilecek mi? İşte Game of Thrones 7.sezon 7. bölüm izleme linki ve 7. bölümün detayları...

Game of Thrones dizisi 7.sezon 7. bölümü ile bu gece izlenebilir. Bu gece tekrar takipçilerinin huzuruna çıkan Game of Thrones dizisi, 7.sezon finali ile gösterim yapacak. Pazartesi günü sabaha karşı yayınlanan Game of Thrones 7.sezon 7. bölüm, bazı değişikliklere sahne olacak gibi görünüyor. 7.sezon 7. bölümde, çelişkiler, sonun başlangıçları, başlangıçların son bulmasının ardından sezon finali nefesleri kesiyor ve 80 dakika boyunca dizinin yapbozları birleşecek ve 8. sezon beklenilecek. 80 dakika ile sezonun en uzun bölümü olan 7. bölümde, Kraliçe Cersei Lannister ile erkek kardeşi Jaime Lannister, Dragonpit’te yargılamaya yaparken görülüyor.

Reklam
Reklam

Game of Thrones 7.sezon 7. bölüm izle!

Yukarıdaki bağlantımız aracılığı ile Game of Thrones dizisinin 7.sezon 7. bölümünü, yani sezon finali gösterimini dünya ile aynı saatlerde izleyebilirsiniz.

GAME OF THRONES 7. SEZON 7. BÖLÜM: YAPBOZ BİRLEŞİYOR; ZEHİR, ATEŞ ve İŞBİRLİKLERİ!

Jon Snow ve Tyrion Lannister ölü ordusuna karşı ittifak yapma girişimi içinde olacağı tahmin ediliyor. Game of Thrones 7.sezon 7. bölüm ile hamleleri tahmin etmek güç fakat, yayınlanan bölüm fotoğraflarından tahmin edebiliyoruz ki Cersei, Jon Snow ve Tyrion’la yüzyüze görüşebilir.

Game of Thrones 7.sezon 7. bölümü için bazı indirme bağlantıları internetten 'gizemli' bir şekilde paylaşılıyor fakat korsan yöntemlerle henüz yayınlanan 7. bölüm uncut videoları ve sinopsisleri, dizi içeriği barındırmamakla birlikte bilgisayarlarınız için oldukça zararlı sonuçlar doğurabilecek bilgisayar virüsleri barındırıyor. ABD'deki bir veri güvenliği firması, Game of Thrones 7.sezon 7. bölüm izleme bağlantısı olarak paylaşılan bir bağlantı dolayısıyla binlerce cihazın kullanılamaz hale geldiğini belirtti.

Reklam
Reklam

GAME OF THRONES 7.SEZON 7. BÖLÜM İNTERNETTEN İZLENEBİLİR Mİ?

Elbette alternatif çeşitli yöntemler bulunuyor. Özellikle Game of Thrones dizisini yurtdışında takip etmek durumunda kalan vatandaşlar için. Veya herhangi bir nedenle yurtdışı kaynaklı izlemek isteyenler için Game of Thrones 7.sezon 7. bölümü internette izlemeniz mümkün. İşte çeşitli 'Game of Thrones 7. bölüm izle' alternatifleri:

Hulu HBO sayfası:
Hulu'nun HBO sayfası, aylık 8 ila 11 dolar arası değişen fiyatlar ile internetten Game of Thrones 7.sezon bölümünü izlemenizi

sağlayabilir. PlayStation platformlarında, Android TV cihazlarında, Xbox'larda çeşitli TV API'lerinde bulunan Hulu, aylık cüzzi ücret karşılığında Game of Thrones 7.sezon 7. bölümü izlemenize yardımcı olabilir.

Amazon Live: Amazon, 7 günlük ücretsiz kullanım da sağlayabiliyor kullanıcılarına. Dizinin 7.sezonunu aylık 15 dolara takip etmek mümkün olabilir.

Beinconnect: Türkiye'nin yasal sayfası olan Beinconnect, kullanıcılara Game of Thrones 7.sezon izleme imkanını aylık + 10 TL'ye sunuyor. Yani, aşağı yukarı Amazon, Hulu, HBO Go, HBO Now gibi alternatif servislerin fiyaları ile aynı fiyata denk geliyor.

Reklam
Reklam

TWİTTER'DAN GAME OF THRONES 7.SEZON YANSIMALARI!

Game of Thrones hayranları dizide heyecan doruktayken çok sayıda tweet attı. Twitter’dan gelen verilere göre, işte dizinin en fazla tweet atılan anları:

1. Walder Frey olarak gizlenen Arya Stark, açılış sahnesinde kalan Frey ailesini zehirliyor.

2. Ed Sheeran bir kameoy oluşturuyor.

3. Daenerys ve Tyrion, ilk bölümün son sahnesinde Dragonstone’a ayak basıyor.

İlk bölüm bütün hızıyla devam ederken Twitter’da en çok bahsi geçen karakterler ise şöyle sıralandı:

1. Arya Stark

2. Daenerys Targaryen

3. Sansa Stark

4. Cersei Lannister

5. Jon Snow

Tüm zamanların hakkında en çok Tweet atılan Game of Thrones bölümleri ise şöyle;

1.Kış Rüzgarları (26 Haziran 2016)

2.Kızıl Kadın (Apr 24, 2016)

3.Piçlerin Çarpışması (Jun 19, 2016)

4.Annenin Merhameti (Jun 14, 2015)

5.Ev (May 01, 2016)

GAME OF THRONES DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Game of Thrones da her fantastik filmleri gibi Nordik - İskandinav kültürünü almış ülkelerin bir tanesinde çekiliyor. Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serisi Yeni Zelanda'da çekilmesine rağmen; filmin tüm atmosferi nordik kültürüne bağlı olarak çekildi. Bir benzer şekilde Game of Thrones dizisi de Nordik kültürünü almış olan Kuzey İrlanda'da çekiliyor.

Reklam
Reklam