Game of Thrones dizisi 9 sezon mu olacak? Dizinin hacklenmesiyle ilgili dedikodular...

HBO, Game of Thrones dizisinin veri tabanının hacklendiğini resmi olarak doğruladı ve duyurdu. Toplam 1.5 TB'lık veri tabanı, hackerlar tarafından hacklendi ve deep web'e sızdırılıyor! Game of Thrones veri tabanını hackleyen örgüt ise 'gelmiş geçmiş en büyük hacleme olayı' olarak olayı özetliyor. Görüntülerin yanısıra Game of Thrones dizisi 8 sezon olacağı doğrulanmıştı fakat deep web'teki dedikodulara göre dizi 9. sezona kadar devam edecek. Game of Thrones'un hacklenmesi ile ilgili detaylar..

Game of Thrones dizisinin 7.sezonu ve 8.sezonu hacklendi, henüz dedikodu değerindeyken dizinin yayıncı şirketi, HBO tarafından bu hacklenme olayı doğrulandı. Ancak HBO ve Game of Thrones dizisinin yapımcıları hacker örgütün belirttiği 1.5 TB'lık verinin hakikaten hacklenip hacklenmediğini doğrulamadılar. 1.5 TB ile yaklaşık 20 ham video, dizinin sinopsisi, hikayesi ve final bölümü, bununla da kalmayıp settten çekilmiş fotoğrafların da hacklendiğini görüyoruz. Game of Thrones dizisinin takipçilerine uyarı: herhangi bir sitede bu sızıntıları görebilirsiniz, bu sızıntıların yarısından fazlası internet veri tabanına aktarılmış durumda.

Reklam
Reklam

(Diziyi takip edenler için uyarı! )

GAME OF THRONES DİZİSİ 9 SEZON MU OLACAK? SIZINTILAR BUNU GÖSTERİYOR!

Dizinin 8 sezon devam edeceği herkes tarafından biliniyor, zira Game of Thrones dizisinin IMDB sayfasında da ve yayıncı şirketi de 8 sezondan oluştuğunu resmen doğruluyor. Deep web'e sızdırılan görüntülere ve sinopsislere ve deep web'ten sızdırılan diğer bilgilere göre, Game of Thrones dizisinin yönetmenleri izleyiciye sürpriz olarak 9. sezon hazırlığında. Bakalım dedikodular gerçeğe dönüp, dizinin 9.sezonu da duyurulacak mı? Daha önce de belirttiğimiz gibi; Game of Thrones cephesinden bu dedikodularla ilgili bir doğrulama gelmedi; sızıntıyı gerçekleştiren web sitelerindeki iddialar bu yönde.

GAME OF THRONES'UN 5. BÖLÜMLERİ İLE 6. BÖLÜMLERİ İNTERNETTE YAYINLANIYOR!

  1. sezon detayı ile ilgili durumlar henüz netlik kazanmadı. Buna karşın HBO hacklenme olayını doğruladıktan hemen sonra internetteki bazı internet siteleri 5. bölümü ve 6. bölümünü eklediği görülse de, kısa zaman içerisinde tüm içerikler 3. tarafça silindi.
Reklam
Reklam

GAME OF THRONES

Game of Thrones (Türkçe: Taht Oyunları), David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan,

İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin altıncı sezonu tamamlanmıştır. Beşinci sezonun ilk dört bölümü internet korsanları tarafından sızdırılmıştır. Altıncı sezonu 24 Nisan 2016'da başlamış, 26 Haziran 2016'da sona ermiştir. HBO tarafından yedinci sezon gösteriliyor.