'Game Of Thrones'e veda eden Jon Snow geri dönüyor' dedirten sahne

Game of Thrones 5. sezon finalinin en çok ses getiren olayı Jon Snow'un öldürülmesi olmuş, tüm dünyada tepkilere neden olmuştu. Ancak jon Snow'a hayat veren Kit Harington'un sakalını hala kesmemiş olması, "Game Of Thrones'e geri mi dönecek?" sorusunun sordurttu.

Dünya genelinde fenomen olan Game of Thrones 5. sezon finali geçtiğimiz ay yapıldı. Dizinin finalin Jon Snow'un ölerek diziden ayrılması damga vurdu. Game of Thrones'ta Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington, diziden ayrıldığını söylemesine rağmen fenomenler geri döneceğini düşünüyordu. Game of Thrones'ta 'Jon Snow' isimli karakteri canlandıran İngiliz oyuncu Kit Harington'ın geçtiğimiz günlerde Wimblodon Tenis Turnuvası'nı izlediği esnada çekilen görüntüsü bu iddiaları daha da kuvvetlendirdi.

DİZİDEN SONRA SAÇLARINI KESECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Game of Thrones 5. sezonunda ölerek ayrılan Kit Harington'un hala uzun saçı ve sakalını kesmediğine dikkat çeken hayranları, Jon Snow'un Game Of Thrones 6. sezonunda da ekranlarda olacağı yönünde yorumladı. Oysa, Game of Thrones 5. sezonu bitmeden önce Kit Harington, Diziden sonra kılıç ve at görmek istemediğimi menajerime söyledim. Ayrıca diziden sonra saçlarımı da keseceğim" ifadelerini kullanmıştı. Game Of Thrones yeni sezonunda Jon Snow'un ekranlarda olup olmayacağıyla ilgili henüz bir açıklama yok, bu nedenle dizinin fenomenleri bu sorunun cevabını almak için 6'ncı sezonun beyaz ekrana döneceği Nisan 2016'yı beklemek zorunda kalacak.

GAME OF THRONES 5. SEZON FİNALİ

Dizinin sezon finalinde, ordusunun yarısı Stannis'i yüzüstü bıraktı. Kalan askerleriyle kuşatma için harekete geçen Stannis, Boltonlar'ın beklenmedik saldırısıyla yüzleşt. Brienne, Stannis'i sağ olarak ele geçirdi; odasından kaçmayı başaran Sansa ise Myranda'ya yakalandı. Bu arada sonunda günahlarını itiraf eden Cersei, Kızıl Kale'ye yürürken ağır bedeller ödeceyecekti. Yabanıllar'a yardım eden Jon Snow, Gece Nöbetçileri'nin ağır tepkisiyle mücadele etmek zorunda kaldı.Game Of Thrones 5. sezon final bölümünün en çarpıcı sahnesi ise kuşkusuz Özgür Halk'a olan düşkünlüğü sebebiyle Gece Nöbeti'nin hedefi haline gelen, Lord Kumandan'lığa yükselen, Jon Snow'un öldürülmesi oldu.