Gamek 1. Masa Tenisi Turnuvasını Kazananlar Belli Oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları GAMEK’e bağlı Cumhuriyet, Şehit Üsteğmen Hakan Özcan...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları GAMEK’e bağlı Cumhuriyet, Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkez’leri ve Eğitime Destek Kursları öğrencileri arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi.

GAMEK tarafından bu yıl ilki düzenlenen masa tenisi turnuvasını İngilizce Kursu öğrencisi Yunus Çankaya kazandı. Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen final karşılaşmalarına Cumhuriyet Kurs Merkezi birincisi Cihangir Arık, Eğitime Destek Kursu birincisi İsmail Alkan ve Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Kurs Merkezi birincisi Yunus Çankaya katıldı.

Reklam
Reklam

Toplam üç sette oynanan karşılaşmalarda Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Kurs Merkezi öğrencisi Yunus Çankaya birinci olurken madalyasını Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyol verdi.

Cumhuriyet Kurs Merkezi öğrencisi Cihangir Arık’a ikincilik madalyasını Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mahmut Tezel ve üçüncü olan Eğitime Destek Kursu öğrencisi İsmail Alkan’a ise madalyasını GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar verdi. GAMEK Kurs Merkezlerinin yöneticilerine ise öğrencilerinin başarı sıralamasına göre kupalar verildi.

Turnuvayı kazanan öğrenciler ile GAMEK kurs merkezlerinin yöneticilerini tebrik eden Muhtar Akyol, bu tür organizasyonlar ile genç nesilleri spora teşvik ettiklerini ve bu çerçevede kurslarda eğitim gören öğrencilere yönelik sosyal etkinlikler düzenlediklerini, sosyal kaynaşmayı da tesis eden bu tür etkinlikleri yapmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: