GAMEK kayıtları büyük ilgi görüyor

Gaziantep Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK)'nda ikinci dönem genel kayıtları başladı.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep...

Gaziantep Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK)'nda ikinci dönem genel kayıtları başladı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK)’ndan yapılan açıklamada; “7 yılda, 50 branşta 65 bin kursiyere sanatsal, mesleki ve üniversiteye hazırlık eğitimleri verilmiştir. Her yıl binlerce kursiyere ücretsiz eğitim imkânı sağlanan bu kurslara vatandaşlarımız oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Her kesimden ve her yaştan oluşan kursiyerlere, çağın gereği olan teknolojik altyapıya sahip, uzman eğitimciler tarafından sanatsal, mesleki bilgilere açılan geniş bir eğitim yelpazesi sunan GAMEK kursları, eğitim, iş yaşamı ve kişisel gelişime katkı sağlamaktadır.”
denildi.
Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi, Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi, Gazikent El Beceri Kursu, Perilikaya El Beceri Kursu, Bekirbey El Beceri Kursu ve Kurbanbaba El Beceri kurslarına başvuruların yapılabileceğini belirten yetkililer, Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ücretsiz kurslardan faydalanmak isteyen vatandaşların 339 72 72 numaralı telefonu arayarak ya da www.gamek.org internet adresinden gerekli bilgilere ulaşabileceklerini ifade etti.
50 branştan oluşan kursların ana branşlarına, genel kayıt dönemi içerisinde Ocak 2012 sonuna kadar başvuruların yapılacağını hatırlatan yetkililer ayrıca, yeni dönemde farklı branşlar açarak verilen hizmetin kapsamını genişletmek istediklerini, genel kayıt döneminin ardından vatandaşların ara dönemlerde de açılan branşlar için başvuru yapabileceklerini dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz