GAMEP, 1'inci Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) 1'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde üyeleriyle bir araya geldi.Dülükbaba Göl...

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) 1'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde üyeleriyle bir araya geldi.

Dülükbaba Göl Kafe Restaurant'ta düzenlenen kutlama etkinliklerine AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, MHP İl Başkanı Mustafa Erzin, GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, sanatçı Bülent Serttaş ve çok sayıda GAMEP üyesi medya çalışanları katıldı. Reyhanlı'da yaşanan olaylar nedeniyle etkinlik içerisinde yer alan tüm konser programlarını iptal ettiklerini açıklayan GAMEP Başkanı Özkoyuncu, medya platformunun bir yıl içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Bir yıl gibi kısa bir sürede yıllardır yapılamayan bir çok projeyi üyeleriyle birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Özkoyuncu, "Gaziantep'te faaliyet gösteren tüm medya çalışanlarını bir çatı altında toplamak için çıktığımız bu yolda şimdi yaklaşık 215 üyemizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Hedeflerimiz büyük ve bu hedefler doğrultusunda üyelerimizle yan yana, kol kola özlemi duyulan bir çok projeye can vermeyi ümit ediyoruz. İkinci yılımızda da sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz aralıksız sürecek ama öncelikle basın mensuplarımız için özel bir lokal açmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra yılda bir defa da Yerel Medya Haftası kutlanması için hazırlıklar yapacağız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz