GAMEP, "Marka Şehrin Markaları" Ödül Törenine Hazırlanıyor

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) "Marka Şehrin Markaları" ödül töreni düzenleyecek.

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) "Marka Şehrin Markaları" ödül töreni düzenleyecek.

GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer'i ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Özkoyuncu, Gaziantep'te tarihi bir organizasyona imza atma için yola çıktıklarını ifade ederek, "17 Kasım 2012'de Şehitkamil Kültür Merkezi'nde, şehrin dünya kenti olarak tanınmasında emeği geçen firmalara yönelik "Marka Şehrin Markaları" ödül töreni düzenleyeceğiz. Amacımız üyelerimizle birlikte ilimizin lokomotifi konumundaki markaları ödüllendirmek" dedi.

Reklam
Reklam

Uzer ise Gaziantep medyasının bir araya gelerek oluşturduğu platforma her zaman destek olmaya çalışacaklarını belirtti.

Öte yandan GAMEP yönetimi Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof.Dr. Yavuz Coşkun'u ziyaret etti.

Rektör Coşkun, Gaziantep'te medya ve sanayici arasında iletişim kopukluğu yaşandığını gözlemlediğini dile getirerek, bu tarz organizasyonlarla sanayici ve medyanın ortak bir noktada buluşmasının sağlanabileceğini kaydetti.

Muhabir: Adem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: