GAMEP'in 1.Olağan Kurulu Yapıldı

Gaziantep Medya Platformu Derneği'nin (GAMEP) 1.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Gaziantep Medya Platformu Derneği'nin (GAMEP) 1.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

GAMEP'ten yapılan açıklamaya göre, 60 farklı basın kuruluşundan 180 üyeye ulaşan derneğin ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Şehitkamil Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurula, derneğin kurucu başkanlık görevini üstlenen Nazmi Özkoyuncu'nun yanı sıra, kurucu yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda üye katıldı.

Genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından seçime gidildi. Tek liste halinde gidilen seçimde derneğin kurucu başkanlığı görevini yürüten Nazmi Özkoyuncu başkanlığa getirildi.

Reklam
Reklam

Derneğin yönetim kurulu üyeliğine Galip Ünlükara, İbrahim Belge, Mehmet Gören ve Savaş Oğuz, denetleme kuruluna ise Yusuf Özkoyuncu, Yusuf Kılıç ve Yaşar Doğan seçildi.

Muhabir: Adem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz