Ganalı bakan, AÜ'de uygulama ahır ve hayvan sağım ünitelerini gezdi

Gana Gıda ve Tarım Bakanı Kwesi Ahwoi, Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi uygulama ahırları ve hayvan...

Gana Gıda ve Tarım Bakanı Kwesi Ahwoi, Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi uygulama ahırları ve hayvan sağım ünitelerini gezerek bilgi aldı.

Türkiye ile Gana Cumhuriyeti arasında ilgili bakanların katılımıyla Erzurum’da düzenlenen ‘Karma Komite Toplantısı’na katılmak üzere Erzurum’a gelen Gana Cumhuriyeti Gıda ve Tarım Bakanı Kwesi Ahwoi, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’la birlikte Atatürk Üniversitesi Vetiriner Fakültesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Atasever’in refakat ettiği gezide konuk bakan Ahwoi ve beraberindeki heyet, Veteriner Fakültesi’nin uygulama ahırlarını, modern hayvan sağım ünitelerini gezdi ve otomasyonlar hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz