Gap Gazeteciler Birliği Merhum Denktaş’ın Kabrini Ziyaret Etti

GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti, Temmuz ayı toplantısını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında...

GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti, Temmuz ayı toplantısını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın Cumhuriyet Parkı’nda yer alan kabrini ziyaret etti.

Zeynel Abidin Kıymaz başkanlığında gerçekleşen ziyarete, birliğin tüm bölge temsilcileri ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, KKTC’ni kuran, özgür ve egemen bir halk statüsüne kavuşturan kurucu Cumhurbaşkanı merhum Denktaş’ın mücadeleci özelliği ve kararlığıyla tüm dünyaya ve Türk milletine ilham kaynağı olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Zeynel Abidin Kıymaz, “O’nu bir kez daha sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz’ın konuşmasının sonunda heyet Cumhurbaşkanı merhum Denktaş’ın kabri başında saygı duruşunda bulundu, dua okudu.

GAP Gazeteciler Birliği heyetinde Adıyaman’ın yanı sıra Mardin, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Batman, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Malatya illerinden gazeteciler bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz