GAPFOOD Fuarı'na Gercüş'ten 40 Kadın Çiftçi Katılacak

Gaziantep'teki GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile 9. GAPFOOD Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı'na Gercüş'ten 40 kadın

Gaziantep'teki GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile 9. GAPFOOD Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı'na Gercüş'ten 40 kadın çiftçi katılacak.

Gercüş Ziraat Odası ve GAP TEYAP Batman-Siirt ofisinin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında 40 kadın çiftçinin tarımdaki yeni gelişmeleri yerinde takip etmeleri için Gaziantep'te yapılan GAPFOOD fuarına götürüldüğü bildirildi.

Otobüsle Gaziantep'e hareket eden 40 kadın çiftçinin yanı sıra grupta Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, GAP TEYAP grup lideri Ahmet Menteşe ve Bitki Yetiştirme Uzmanı Sabahattin Tüzün de yer aldı.

Reklam
Reklam

Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, fuara katılma amaçlarının gelişen teknolojiyle beraber kadın çiftçileri uygulamalı eğitimlerle tarıma alıştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Muhabir: İbrahim Torlak / Aziz Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: