GAPGİAD, Başkan Tahmazoğlu'nu Ziyaret Etti

Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) Başkanı Akın Çalışkan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) Başkanı Akın Çalışkan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

GAPGİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Tahmazoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, GAPGİAD'ın çalışmalarını takdirle izlediğini belirtti. Özellikle derneğin çatı kuruluşu olan TUSKON'un açılımları ve işadamlarına yönelik yapmış olduğu programları takip ettiğini kaydeden Tahmazoğlu, GAPGİAD Başkanı Akın Çalışkan ve derneğin yeni yönetimini kutlayarak başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin en önemli sorunlarından birisinin "katılımcılık" olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, "Türkiye'de her alanda katılımcılığın sağlanması gerekiyor. Bu anlamda Türkiye'yi Avrupa ülkeleri seviyesine getirebilirsek, o zaman ülke olarak gerekli sıçramayı yapabiliriz" dedi.

Devletin bir konuda karar alırken özellikle konunun muhataplarıyla bir araya gelmesi ve görüşlerini almasının daha etkin kararlar alınmasını kolaylaştıracağına dikkati çeken Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye'de parmağı taşın altında olanların en azından temsilcilerinin karar mekanizmalarında yer aldığı bir sistem oturtmak gerek. Bunun sağlanabilmesi için de örgütlenme ve birliktelik çok önemli. Birlik içerisinde hareket edildiğinde bazı kararlar alınırken etkin olunabileceğine inanıyorum. Örgütlenmeler bu düşünce ve anlayışla inşa edilirse amacına ulaşır. Amaç asla dernek kurup, o dernekte bir yere gelmek olmamalı. Bu tür yapılar, toplum yararına faaliyet gösterdiklerinde ancak asıl işlevlerini yerine getirmiş olur."

Reklam
Reklam

Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında da GAPGİAD üyelerine bilgiler verdi.

GAPGİAD Başkanı Akın Çalışkan da Başkan Tahmazoğlu'nun hizmetlerini takdirle takip ettiklerini belirtti.

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: