GAPSHOES Ayakkabı Fuarı, yarın kapılarını açıyor

Yılın ilk fuarı Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), yarın, Aile ve...

Yılın ilk fuarı Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), yarın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in katılımıyla kapılarını 14’üncü kez açacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO)’nın desteğiyle Akort Fuarcılık tarafından organize edilen fuarın açılışı, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi (OFM)’nde saat 14.00’de yapılacak. Sektörün Türkiye’deki en büyük ikinci fuarı olma özelliği taşıyan GAPSHOES, 2012 yılının yaz modasını ziyaretçilerine sunacak. 14. GAPSHOES Fuarı'na, bu yıl Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yaklaşık 200 firma katılacak.

Reklam
Reklam

Fuarda, ayakkabı ve terlik üreticilerinin yanı sıra saraciye ve yan sanayi firmaları da yerlerini alacak. 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan 14. GAPSHOES Yaz Fuarı’nda Suriye, İtalya, Almanya, Kore ve Çin’in yanı sıra Türkiye’nin değişik yerlerinden katılan firmalar stant açacak. Fuara ayrıca, Türkiye’nin birçok ilinden kalabalık heyetler ziyaretçi olarak katılacak. Fuar, geniş katılımcı profili ile sektöre damgasını vuruyor.

Fuarda; ayakkabı, terlik, deri ürünleri, çanta-cüzdan-kemer, saraciye, ayakkabı imalat makineleri, aksesuar grupları, ayakkabı kimyasalları ile diğer yan sanayi ürünleri sergilenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz