GAPTARIM Ve GAPFOOD Fuarı'na Doğru

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in, "4. GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile 9.GAPFOOD Gıda, Gıda Teknolojileri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in, "4. GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile 9.GAPFOOD Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı"nın açılışını yapacağı bildirildi.

Gaziantep Sanayi Odası'ndan (GSO) yapılan açıklamada, Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) 07-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarlara, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, Gaziantep Ziraat Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün destek verdiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Organizasyonun Akort Fuarcılık tarafından gerçekleştirileceğine değinilen açıklamada fuarlarda, Gaziantep'in yanı sıra, Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mersin ve Sakarya'dan 75 firmanın yer alacağı kaydedildi.

"Kadın Çiftçiler Yarışıyor" adlı organizasyonun da yapılacağı fuarların, 4 gün açık kalacağı ve 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebileceği belirtildi.

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz