Garanti Bankası Didim Şube Yöneticilerinden Ticaret Odasına Kredi Ziyaret

Garanti Bankası Didim Şubesi Müdiresi Kudret Çavuşoğlu ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Derya Güven, Didim...

Garanti Bankası Didim Şubesi Müdiresi Kudret Çavuşoğlu ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Derya Güven, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver’i ziyaret etti.

Ziyarette Garanti Bankasının Ramazan Özel sunacağı kredi paketi görüşüldü. Ziyaretle ilgili olarak konuşan Banka müdiresi Kudret Çavuşoğlu yaptığı açıklamada “Sayın oda başkanımıza Garanti Bankası tarafından başlatılan, KOBİ’lere ve esnaflarımıza yönelik olarak hazırlanan “Ramazan Paketi Özel Kredi” kampanyamız hakkında bilgi sunduk. Bankamız bu kampanya kapsamında esnaflarımıza ilk üç ayı ödemesiz 24 aya kadar vade seçenekleri ile 50.000 TL ye kadar kredi kullandıracak. Ayrıca 0,39 faizle 5000 TL’lik Mini Paket ve 200 TL den başlayan taksitlerle 10.000 TL’lik Mega Pakette halkımızın istifadesine sunulmuştur.” dedi.

Reklam
Reklam

Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ise; “Garanti Bankasının KOBİ’lere ve esnaflarımıza yönelik başlattığı bu kampanyayı çok olumlu bulduk. Kampanyanın 3 ay ertelemeli olması da ayrıca önemli. Kredi kullanacak işadamı ve esnaflarımız için bol kazançlı günler diliyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz