Garanti-do u want ıt işbirliği

İSTANBUL (İHA) - Garanti Bankası, Amerikan DoU Want It (Duwi) firmasıyla işbirliği yaparak, Amerika'nın en ünlü markalarının internet sitelerinden yapılan alışverişlerde de bonus kazandırmaya başladı.

Türkiye'de ilk defa Garanti Bankası'nın gerçekleştirdiği çalışmayla Bonus Card uluslararası bir program haline geldi. Bonus Sanal Card'ını, aralarında Amazon.com, Barnes&Noble.com, buy.com, overstock.com, Eddie Bauer ve Wal-Mart gibi Amerika'nın en çok alışveriş yapılan mağazalarının da bulunduğu 43 internet sitesinde kullananlar, Şubat sonuna kadar yüzde 5'e varan oranlarda bonus kazanılabilecek.

Reklam
Reklam

İşbirliğiyle ilgili bir açıklama yapan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, "Amerika'daki elektronik alışveriş deneyimini uluslararası boyuta taşıyan Duwi'nin Türkiye'deki pazarlama ortağı olarak Garanti Bankası'nı seçmesi gurur verici, ancak tesadüf değil. Garanti olarak uzun zamandır, elektronik ödeme sistemleri ve e-ticaret altyapılarının geliştirilmesi için önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu işbirliğinin diğer bir özelliği ise, Türkiye'de ilk defa bir kart programının yabancı mağazalardan bonus kazandırması. Böylece Bonus programı ulusal sınırları aşmış oluyor ve Amerika'nın en büyük mağazaları Bonus kazandıran işyerleri haline geliyor. Müşterilerimizin Duwi aracılığıyla Amazon.com'dan ya da Wal-Mart'tan alışveriş yaparken bonus kazanacak olması, bizi fazlasıyla heyecanlandırıyor" dedi.

Uluslararası elektronik ticareti kolaylaştırmak amacıyla kurulan DoUWantit, 41 ülkede toplam 2 milyona yakın kullanıcıya hizmet veriyor. Türkiye'de Garanti Bankası'nın yanı sıra FedEx ve UPS'le çözüm ortaklığı anlaşması imzalayan şirket, problemsiz gümrük işlemi, yanlış veya hasarlı ürünlerde ücretin iade edilmesi ve 8-10-15 günde kapıya teslim garantisi veriyor.

Reklam
Reklam