Garanti, ‘Kadınlar İçin Küresel Bankacılık Birliği’ne üye oldu

Garanti Bankası, ‘Kadınlar İçin Küresel Bankacılık Birliği’ne üye oldu. Birlikte bayanların ekonomiye katılımını artırma vizyonuyla...

Garanti Bankası, ‘Kadınlar İçin Küresel Bankacılık Birliği’ne üye oldu. Birlikte bayanların ekonomiye katılımını artırma vizyonuyla faaliyet yürüten uluslararası finans kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum örgütleri ve akademik kurumlar da yer alıyor.
Üyelik ile uluslararası arenada yürütülen araştırmalara ve eğitimlere erişip kadın girişimcilere ek fayda yaratmayı amaçlayan bankanın genel müdür yardımcısı Nafiz Karadere, “Türkiye ekonomisinin kalkınmasına hanımların katacağı değerin çok önemli olduğuna kanaat getiriyoruz. Bu kapsamda onlara maddi ve manevi destek veriyoruz. Yeni üye olduğumuz, uluslararası ‘Kadınlar İçin Küresel Bankacılık Birliği’ dahilinde yapacağımız paylaşımlarla, bilgi birikimimizi daha da artırmayı ve ileri bir seviyeye taşımayı hedefliyoruz.” dedi.
Garanti, kadın girişimcilerin işlerini büyütebilmeleri için ihtiyaç duydukları finansman desteğini her sektör için hizmete sunduğu ‘Kadın Girişimci Destek Paketi’ ile sunuyor. Yeterli bilgiye sahip olmadığına inananlara eğitim desteğini, ‘Kadın Girişimci Buluşmaları’ ile sunuyor. Bayanları yatırıma cesaretlendirmek adına da ‘Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması’nı organize ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz