Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi'nde yarın İzmir Büyükşehir Belediyesi ile evinde karşılaşacak Ordu Belediyesi hazırlıklarını tamamladı.

Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi'nde yarın İzmir Büyükşehir Belediyesi ile evinde karşılaşacak Ordu Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Cem Aslan yönetiminde, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmana, milli takım kampında bulunan Çağla Baş'ın dışında tüm oyuncular katıldı. Antrenör Aslan, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Yarın sahamızda oynayacağımız İzmir Büyükşehir Belediyesi karşısında iyi oyun çıkartıp gülen taraf olmak istiyoruz" dedi. Rakiplerinin kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu ancak kendi takımının da son haftalarda iyi performans gösterdiğini vurgulayan Aslan şöyle konuştu: "Yarın kendi saha ve seyircimiz önünde önemli bir maça çıkıyoruz. Lig, milli maçlar ve sınavlar nedeniyle bir süre ertelenmişti. Bu arayı Ordu Belediyesi olarak iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu sezon bizim bir hedefimiz var. O da lige tutunabilmek. Bunun için engelleri tek tek aşıyoruz. Ardı ardına 3 maç kazandık. Şimdi sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi maçında. Maç zor geçecek ama kazanmaktan başka çaremiz yok. Rakibimiz karşısında dördüncü galibiyetimizi alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu maçın önemini iyi biliyoruz. Sporcularım da her şeyin farkında. Taraftarımızın desteğiyle kazanan taraf olmak istiyoruz." Aslan, takımda Çağla Baş dışında eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi. Oyunculardan İlbey Tuna ise ligde istedikleri sırada olmadıklarını ifade ederek, "Bu durumu düzeltmek bizim elimizde. İnşallah çıkışımızı sürdürüp hedefimize ulaşacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: