Garanti’den e-trader uygulamasını kullanan müşterilerine Avrupa seyahati

Garanti Bankası, hisse senedi ile VOB işlemlerinde kolaylık ve sürat getiren e-Trader uygulamasını kullanan 5...

Garanti Bankası, hisse senedi ile VOB işlemlerinde kolaylık ve sürat getiren e-Trader uygulamasını kullanan 5 müşterisine çekilişle 3 günde 3 ülkenin 3 şehrini turlama fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında 17 Şubat tarihine kadar internet şubesinden veya mobil e-Trader uygulamalarından (İpad, İphone, Blackberry) işlem yapanlar, çekilişe katılabiliyor. Çekilişlerin ardından 5 talihliyi, e-Trader sürat ve deneyiminde çift kişilik Londra, Paris, Roma seyahati bekliyor.

Kampanyaya katılmak isteyen Garanti müşterileri, internetten yaptıkları her 30 bin TL’lik hisse senedi işlemi için 1 çekiliş hakkı; İphone, Blackberry, İpad kanallarından yaptıkları aynı tutarda her işlem için ise 2 çekiliş hakkı elde ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz