Garnizon Komutanı Albay CansaranNiğde'ye Veda Etti

Rize'ye atanan Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran Niğde'ye veda etti.

Rize'ye atanan Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran Niğde'ye veda etti.

Vali Alim Barut, Kıdemli Albay İsmet Cansaran onuruna yemek verdi.

Barut, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 3 yıldır Cansaran ile birlikte çalıştıklarını belirterek, "Biz bürokratların kaderi, bir yere 'Git' derler gideriz, "Dön" derler döneriz. Üç yıla yakın zamandır kendisiyle çalışmaktan büyük zevk aldım. Hem uyumlu hem verimli bir çalışma düzenimiz oldu. Emniyet ve asayiş yönünden de huzurlu bir dönem geçti. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

İsmet Cansaran da Niğde İl Jandarma Komutanlığı görevinin ilk tecrübesi olduğunu belirterek, "İlk göz ağrımdı. Çok güzel anılarla, hatıralarla gidiyorum Rize'ye. Ama bir ayağımız Akdeniz'de olduğu için gelip geçerken değişimi, gelişmeyi göreceğim, dostları mutlaka hatırlayacağım" diye konuştu.

Vali Alim Barut, Cansaran'a plaket verdi.

Yemeğe, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ katıldı.

Muhabir: Betül Abbak / Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz