Garnizon Komutanı Siper'den Başkan Özgan’a teşekkür plaketi

Adana Kozan Garnizon Komutanı Yarbay Bülent Siper, Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı makamında ziyaret ederek, şehit...

Adana Kozan Garnizon Komutanı Yarbay Bülent Siper, Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı makamında ziyaret ederek, şehit ve gazi ailelerine verdiği destek nedeniyle bir teşekkür plaketi verdi.
Ziyarette konuşan Yarbay Bülent Siper, “Geçmişten günümüze bir devleti devlet yapan vatan, millet, bayrak ve egemenlik gibi değerleri korumak ve bu değerler üzerine kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekasını sağlamak için gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimiz ile gazilerimizin tarihin altın sayfalarına kaydedilen isimleri yüce Türk Milleti’nin gönlünde ve hafızasında sonsuza kadar yer almaya devam edecektir.” dedi.
Yarbay Siper, “Bu vesile ile milletimizin bağımsızlığı ve devletimizin bölünmez bütünlüğü için hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle, değerli gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum." diye konuştu.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Kazım Özgan ise gazi ve şehitlerin ailelerinin gururuna ortak olduklarını ve kederlerini yürekten paylaştıklarını belirtti.
Başkan Özgan, "Türk milleti, tarih boyunca güçlükler, haksızlıklar ve dayatmalara karşı bağımsız yaşamayı kendisine ilke edinmiş bir millettir. Kurtuluş mücadelesi sonucunda elde edilen bağımsızlık, vatanı için canını ortaya koymaktan çekinmeyen kahramanların, şehitlerin ve gazilerin bugünkü kuşaklara armağanı ve emanetidir. Bu nedenle, millet olarak bize emanet edilen bağımsız vatan toprakları üzerinde, şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını sonsuza kadar yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Kahraman şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz." ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Yarbay Bülent Siper, şehit ve gazi ailelerine verdiği destek nedeniyle başkan Özgan'a teşekkür ederek bir plaket verdi. Ziyarette Kozan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Bahar Ocak da hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz