Garry Rodrigues Galatasaray için gemileri yaktı!

Kulübüyle ipleri koparan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Garry Rodrigues, Galatasaray ile her konuda anlaşma sağladı Şimdi gözler Yunan yetkililerin, bonservis için yapılan 4 milyon Euro’luk teklife vereceği yanıta çevrildi.

Garry Rodrigues-Galatasaray flörtünde olumlu gelişmeler var... Rodrigues'e talip olan sarı-kırmızılılar, Cuma günü PAOK'un kapısını 2 milyon Euro'luk teklifle çaldı. Yunan ekibi 6 gol-8 asistlik performans sergileyen en formda oyuncusunu bu paraya kesinlikle satmayacağını söyledi. Bu cevap sonrasında Galatasaray önceki gün PAOK Sportif Direktörü Lubos Michel'e yazılı olarak 4 milyon Euro'luk teklifini sundu ve beklemeye geçti.

"HASTAYIM" DEDİ İDMANA ÇIKMADI

Hollanda pasaportlu, Yeşil Burun Adaları asıllı 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu ise sarı-kırmızılı formayı giymek için gemileri yaktı. Önceki gün "Hastayım" mesajı çekip idmana çıkmayan Garry Rodrigues telefonunu da kapadı. PAOK'ta net 550 bin Euro'ya oynayan Rodrigues'in Galatasaray'la 1 milyon Euro'nun üzerinde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Reklam
Reklam
[Galatasaray'dan ayrıldı tarihe geçti!](https://www.mynet.com/galatasaraydan-ayrildi-tarihe-gecti-105196-myspor)

SERBEST KALMA BEDELİ 5 MİLYON EURO

PAOK'un yeni sözleşme teklifini reddeden yıldız oyuncunun daha önce 4 milyon Euro olan serbest kalma maddesinin 5 milyon Euro'ya yükseldiği ortaya çıktı. Bu arada PAOK'lu taraftarlar da Twitter'daki resmi hesaplarında Rodrigues'in Galatasaray ile anlaştığını ve takımdan ayrılacağı için çok üzgün olduklarını belirttiler.

Anahtar Kelimeler: