Garsonluk Yaptığı Çay Ocağının Patronu Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhan Ünal, 12 yıldır garson olarak çalıştığı çay ocağının patronu oldu. Yörede...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhan Ünal, 12 yıldır garson olarak çalıştığı çay ocağının patronu oldu. Yörede “Aşık” olarak tanınan Ünal, çay ocağının camına “Aşığın Çay Evi” yazdırırken ilk gün de ücretsiz çay dağıttı.

İlçenin Kavakdibi Caddesi’nde 12 yıldan bu yana garsonluğunu yaptığı çay ocağını devir alan 42 yaşındaki Burhan Ünal, büyük sevinç yaşadı. 12 yıldır işçi olarak çalıştığı işyerinin patronu olmanın mutluluğunu yaşadığını bildiren 2 çocuk babası Burhan Ünal, çayı beğenmeyenden para aldığını söyledi. Camına “Aşığın Çay Evi” yazdığı işyerinde en güzel hizmeti vereceğini anlatan Burhan Ünal, “12 yıldan beri burada ocakçılık ve garsonluk yapıyordum. Şimdi ise işyerinin sahibi oldum. Müşterilerimize en güzel hizmeti vermeye gayret göstereceğim. Çay ocağını devir aldığım ilk günü de çayları ücretsiz verdim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz