Gaski'nin 2013 Yılı Bütçesi 260 Milyon Tl Olarak Belirlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı'nın (GASKİ) 2013 yılı bütçesi, 260 milyon...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı'nın (GASKİ) 2013 yılı bütçesi, 260 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda, GASKİ Genel Kurulu sıfatı ile toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı 2. Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nda GASKİ Genel Müdürlüğü’nün; 'teşebbüs ve mülkiyet gelirleri', 'diğer gelirler', 'iadeler başlıkları' ile 2013 yılı gelir bütçesinin toplam 260 milyon TL olmasına, oy çokluğuyla karar verildi.

GASKİ Genel Müdürlüğü yönetmeliklerindeki değişikliklerin de görüşüldüğü toplantıda, su ve atık su tarifelerindeki bir kısım değişiklikler de gündeme alınarak kabul edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: