Gasp Edildiği İddia Edilen Faslı Turist Hastaneden Kaçtı

Beyoğlu’nda, dün gasp edildiği iddia edilen Faslı turistin hastaneden kaçtığı öğrenildi. Polis, hastaneden ayrıldığı için...

Beyoğlu’nda, dün gasp edildiği iddia edilen Faslı turistin hastaneden kaçtığı öğrenildi. Polis, hastaneden ayrıldığı için ifadesi alınamayan turisti bulmak için soruşturma başlattı.

Tarlabaşı Bulvarı’nda dün gaspçılardan kaçarken bariyerlerden düşerek ciddi şekilde yaralandığı basına yansıyan turist polisi alarma geçirdi. Olayın ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve Fas vatandaşı Baani Hicham olduğu iddia edilen şahsın hastanenin acil servisinden kaçtığı öğrenildi. Olayı aydınlatmak için polis öncelikle esrarengiz bir şekilde kaybolan bu kişiye ulaşmaya çalışıyor. Gasp olduğu iddia edilen olayın meydana geldiği yerdeki bütün güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri olayı gösteren herhangi bir kamera kaydına rastlayamadı. Polis bu kişiyi tanıyan herhangi bir kişiye de ulaşamadı.

Reklam
Reklam

Görgü tanıklarından alınan ifadeye göre de bu kişinin 18-19 yaşlarında iki kişiyi kovladığının görüldüğü öğrenildi. Polis, olayın gasp olup olmadığını, tedavi sırasında kaçan esrarengiz kişinin kim olduğunu ve olay sırasında kaçan gençlerin kim olduklarını araştırıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: