Gasp edildiğini söyleyen şahıs, dolandırıldığı için yalan söylemiş

Bursa'da, kar maskeli birisinin falçatayla kolunu keserek parasını aldığını iddia eden şahsın, 800 TL'yi dolandırıcılara...

Bursa'da, kar maskeli birisinin falçatayla kolunu keserek parasını aldığını iddia eden şahsın, 800 TL'yi dolandırıcılara kaptırdığı için yalan söylediği ortaya çıktı.
Merkez Osmangazi ilçesi İstanbul Yolu üzerinde meydana gelen olayda, 49 yaşındaki Remzi B., Gençosman Postanesi'nden 800 lira emekli parasını çektikten sonra kar maskeli birisinin falçatalı saldırısına uğrayıp, parasını çaldırdığını iddia etmişti. 112 Acil Servis tarafından hastaneye kaldırılıp kolu sargıya alınan şahsın, korktuğu için yalan söylediği sonradan anlaşıldı.
Hastane ardından, ifadesi alınmak üzere karakola götürülen Remzi B., postaneden parasını çektikten sonra yanına gelen bir kişi, "Gel sana yardım yapalım. Karşıda yardım dağıtıyorlar." dedi. Şahsa inanıp belirtilen yere giden Remzi B.'nin, yanına gelen takım elbiseli bir başka kişi ise "Benim de geçen gün param çalındı. Sen mi çaldın. Cebindeki paralara bakayım." diye konuştu.
Cebindeki paraları şahsa veren Remzi B., parasının gazeteye sarılarak cebine konduğunu sananak eve gitmek üzere dolmuşa bindi. Ancak dolmuşa para vereceği sırada parasının olmadığını fark etti. Bu durumdan korkan Remzi B., dolmuştan inerek marketten tıraş bıçağı alıp kolunu keserek gasp yalanını uydurdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz