Gasp Yalanını Jandarma Ortaya Çıkardı (2)

  3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde sigara dağıtım şirketine ait aracı gasp edilmiş gibi gösterip yaktığı belirlenen şirket çalışanı Uğur B.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde sigara dağıtım şirketine ait aracı gasp edilmiş gibi gösterip yaktığı belirlenen şirket çalışanı Uğur B. ile kayınpederi M.K. ve arkadaşı E.D.’nin işlemleri tamamlandı. Side Jandarma Karakolu’nda ifade veren, ardından savcılıkta sorgulanan şüpheliler, sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince ‘mala zarar vermek’, ‘kilitli eşyayı açmak’, ‘hırsızlık ve dolandırıcılık’ suçlarından tutuklandı. 3 şüpheli Alanya Cezaevi’ne gönderildi.
Şüphelilerin araçtan 400 karton sigarayla kasa içinde saklanan 28 bin lirayı aldığı ve kasayı Manavgat Irmağı’na attığı belirtildi. Jandarma operasyonunda şüphelilerin ikametlerinde ele geçirilen sigara ve paraların şirket yetkililerine teslim edildiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: