Gasp Zanlısı Baba Oğul Gözaltına Alındı

Antalya'da girdikleri evdeki çifti elektroşok kullanarak etkisiz hale getirdikten sonra ziynet eşyası ve parayı gasp eden baba ve oğlu gözaltına

Antalya'da girdikleri evdeki çifti elektroşok kullanarak etkisiz hale getirdikten sonra ziynet eşyası ve parayı gasp eden baba ve oğlu gözaltına alındı.

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü telefonla arayan ve ismini açıklanmayan bir kadın, eski sevgilisi İ.İ. (28) ve babası R.İ.'nin (43), 11 Ocak'ta Döşemealtı ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde meydana gelen gasp olayının failleri olduğunu iddia etti. İhbarının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, İ.İ. ve babası R.İ'yi yaşadıkları evde gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Polisteki ifadelerinde suçlarını itiraf ettikleri belirtilen zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Döşemealtı ilçesinde Durmuş Ali ve Döndü Ton çiftinin evine giren 2 kişi, çifti elektroşok kullanarak etkisiz hale getirdikten sonra 2 altın bilezik ve 350 lirayı gasp etmişti. Zanlılar, olayın ardından kaçmıştı.

Muhabir: Volkan Poliçe / Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz