Gatab Beldibi'nde İçme Ve Kullanma Suyu Hattını Yenileniyor

Kemer bölgesindeki altyapı yatırımlarına devam eden Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB)...

Kemer bölgesindeki altyapı yatırımlarına devam eden Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Beldibi’nde içme ve kullanma suyu hattını yenileniyor.

Kemer bölgesinin tüm altyapı hizmetlerini üstlenen GATAB, Beldibi’nden Adrasan’a kadar altyapı yatırımlarına devam ediyor. GATAB tarafından Beldibi’de başlatılan altyapı çalışmasıyla içme ve kullanma suyu ana hattı yenileniyor. GATAB ekipleri Beldibi’de oteller mevkinde geçmiş yıllarda döşenen ve daha sonra inşa edilen turizm tesislerinin altında kalan asbestli boruları yola aktarma çalışması başlattı. Eskiden kalma asbestli boruları yenilemek ve yerlerini değiştirmek için başlatılan altyapı çalışmasında, 700 metre uzunluğunda içme ve kullanma suyu ana boru hattı döşeniyor.

Reklam
Reklam

GATAB’ın hizmetlerine devam ettiğini belirten GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, “GATAB, Kemer bölgesi için hayati önem taşıyan hizmetler üreten bir kurumdur. Böylesi değerli bir kurum birileri tarafından yıpratılmaya ve kapatılmaya çalışılıyor. Biz ise hizmetlerimizi artırarak sürdürüyoruz. İçme ve kullanma suyu hatlarımızı yenileme çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz