Gatab Beldibi’ndeki Çalışmalarına Devam Ediyor

Geçtiğimiz aylarda yapılan referandumla yeniden Antalya’nın Kemer ilçesi Göynük beldesine bağlanan Beldibi’nde Güney Antalya Turizmi...

Geçtiğimiz aylarda yapılan referandumla yeniden Antalya’nın Kemer ilçesi Göynük beldesine bağlanan Beldibi’nde Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği’nin (GATAB) hizmetleri devam ediyor.

GATAB, Beldibi’nde vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda altyapı çalışmaları sonrası bozulan yollarda onarım, asfalt yenileme, parke taşı döşeme ve genel temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

GATAB Başkanı Yusuf Üras Beldibi’ne yönelik belirledikleri çalışma takvimini doğrultusunda çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşların ve turistlerin beklenti ve isteklerini karşılayacak onları yarı yolda bırakmayacak bir turizm merkezi görüntüsü için çalışıyoruz. Beldibi’nin bizden ayrılması bölgeye büyük zarar vermiş. Yeniden bizim hizmet alanımıza girdi. Biz de Beldibi ile ilgili hayalimizi adım adım gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Üras, Beldibi’ndeki hizmetleri yerinde incelerken, vatandaşlarla da sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: