Gatab Sayaç Okuma Bedelini Kaldırdı

Turizm bölgeleri arasında vatandaşlarına en ucuz suyu sağlayan Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme...

Turizm bölgeleri arasında vatandaşlarına en ucuz suyu sağlayan Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB), meclis kararıyla abonelerinden aldığı ‘sayaç okuma bedelini’ kaldırdı.

GATAB Meclis Toplantısı’nda alınan kararla Kemer Bölgesi’nde bulunan turistik tesislerin ve ikamet eden vatandaşların ödediği ve su faturasına yansıyan sayaç okuma bedeli artık alınmayacak. Birliğin Kemer ve bölgesi için verdiği hizmetlerin turizmciler ve vatandaşların memnuniyeti düşünülerek planlandığını vurgulayan GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, emsal bölgeler arasında en ucuz suyu sağlayan GATAB’ın şimdi de sayaç okuma bedellerini kaldırdığını belirtti.

Reklam
Reklam

Birliğin vatandaşa yönelik hizmetlerinin artarak devam edeceğini ifade eden Üras, “GATAB’ın amacı bölgesine ve bölge halkına hizmet etmek. Bu nedenle onların istek ve talepleri bizim birincil görevimiz. Bu düşünceden hareketle gündeme alıp meclisimize getirdiğimiz sayaç okuma bedelinin kaldırılması çok anlamlıydı. Meclisimizin aldığı kararla yaklaşan sezon öncesi hem turizmcimizin hem de bölge halkımızın cebini bir nebze olsa da rahatlattık. En ucuz suyu veren birliğimiz şimdi de fatura bedellerini hafifletti. Turizmcimiz ve vatandaşımızın yüzünü güldürmek, onlara istedikleri hizmeti vermek bizim görevimiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz