Gatab’dan Temizlik Atağı

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği’nin (GATAB), sokak ve caddeleri dezenfekte eden yol...

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği’nin (GATAB), sokak ve caddeleri dezenfekte eden yol süpürme aracı hizmete girdi.

Çevre temizliğinde önemli bir adım daha atan GATAB’ın, aynı zamanda dezenfektan görevi de gören yol süpürme aracı hizmet vermeye başladı. Cadde ve sokaklarda yol kenarlarındaki pislik ve tortuları temizleyen yol süpürme aracı, aynı zamanda yolları da dezenfekte ediyor. Haftada 6 gün sabah 08.00 akşam 16.00 saatleri arasında hizmet veren yol süpürme aracı ile yollardaki kötü görüntü ve olası kokular da bertaraf ediliyor. İlk olarak Beldibi beldesinde hizmet vermeye başlayan temizlik aracı, daha sonra tüm Kemer bölgesinde de devreye girecek.

Reklam
Reklam

GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, çevre temizliğinin Kemer bölgesi için vazgeçilmez olduğunu söyledi. GATAB’ın çevre temizliğini korumaya yönelik faaliyetlerinin yeniliklerle devam ettiğini belirten Başkan Yusuf Üras, Kemer’de kaliteli bir temizlik hizmeti verdiklerinin altını çizdi. Çöp konteynerlerinin bakım ve onarımlarının yapılarak boyandığını hatırlatan Başkan Üras, “Turizm bölgemiz Kemer’de tüm beldelerimizin ve ilçemizin temizliğini ön planda tutuyoruz. Hizmet gücümüze dahil ettiğimiz yol süpürme aracı ile Kemer’in yollarını daha temiz hale getireceğiz. Ayrıca, turizme hizmet verdiğimiz bölgemizde hem turizm açısından hem de burada yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı açısından temizlikteki hizmet kalitemizi daha da ileriye götüreceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz