GATAB'tan Okullara Yardım

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) tarafından okullara yapılan yardımların sürüdüğü bildirildi.

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) tarafından okullara yapılan yardımların sürüdüğü bildirildi.

Yarı yıl tatilinde "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında bölge okullarına destek olan GATAB, öğrencilerin sıra ve sandalye ihtiyaçlarını karşılayarak, daha rahat bir ortamda eğitim almalarını sağladı.

GATAB tarafından Çamyuva'daki Rukiye Koç İlkokulu ile Çamyuva Silkar İlkokulu'na yeni sıra ve sandalyelerin teslim törenine katlan GATAB ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda asli görevlerinin dışında fark yaratan, bölgesine değer katan projelerin destekçisi olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

GATAB'ın geleceği ile ilgili son günlerde kamuoyunda asılsız iddiaların yer aldığını ifade eden Üras, GATAB'ın, belli kesimlerce kişisel çıkarları uğruna feda edilmek istendiğini ileri sürdü.

"GATAB'ın kapanmasını istemek Kemer'e ihanettir" diyen Üras, "Kemer'in her noktasında GATAB'ın imzası var. Bunu görmek istemeyenler elbette hesap verecekler. Bugün GATAB olarak okullarımızın yanındayız, onların ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bizi yıldırmaya çalışanlara asla taviz vermeyeceğiz, hizmetlerimize devam edeceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi.

GATAB tarafından Rukiye Koç İlköğretim Okulu'na 30 sıra ve 60 sandalye, Silkar İlkokulu'na 100 sıra ve 200 sandalye teslim edildi.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz