Gaün Kreş Ve Anaokulunda Mezuniyet Heyecanı

Gaziantep Üniversitesi Kreş ve Anaokulu öğrencileri tarafından, 2012-2013 eğitim öğretim yılı 'Yıl Sonu Gösterisi ve...

Gaziantep Üniversitesi Kreş ve Anaokulu öğrencileri tarafından, 2012-2013 eğitim öğretim yılı 'Yıl Sonu Gösterisi ve Diploma Töreni' yapıldı.

Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan törene Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, Kreş ve Anaokulu Müdürü Güler Boran, çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisi katıldı.

Mezuniyet töreni açılış konuşmasını yapan Kreş ve Anaokulu Müdürü Güler Boran, “Çocuklarınızı okula ilk getirdiğinizde acaba alışabilir mi, uyum sağlar mı diye endişe içerisindeydiniz. Bu gün dolu dolu okula hazır, mutlu hayata doğru yola çıkıyorlar. Onlar masum birer melekler. Her şeyden habersiz ne kadar tozpembeler. Her şeyden mutlu olabilen, küçük bir gülümsemeyle bile, bu gün çok güzel olmuşsun demekle bile onların kalbini fethedebilirsiniz. Onların dünyasında olmak, büyüklerin dünyasında olmaktan çok daha güzel olduğunu 28 yıllık meslek hayatımın her yılında hissettim. Onlar artık yetişkin ve kendi kimliğini ortaya koyan bir birey olarak hayata atılıyor, toplumda ben de varım diyorlar” diyerek, çocukların gelişiminde emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmalarının sonrasında, Umut Yıldızları, Neşeli Yüzler, Minik Dahiler, Umut Işıkları Sınıfı öğrencileri tarafından jimnastik, İngilizce ve Almanca şarkılar, halk oyunları, Gangnam Style ve lirik dans gibi sergiledikleri oyunlar ve birbirinden güzel danslar büyük beğeni topladı. Satranç turnuvasında dereceye giren birinci Mehmet Ali Katrancı, ikinci İrem Gürkan ve üçüncü Ayşe Naz Katrancı’ya ödülleri takdim edildi. Atatürk Kültür Merkezi Fuaye alanında öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları çeşitli el emekleri konuklardan tam not aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: