Gaün Öğrencileri ‘gaziantep Tarih Ve Kültür Gezisi’ Düzenledi

Gaziantep Üniversitesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Topluluğu, topluluk üyesi öğrencilerin katılımıyla ‘Gaziantep...

Gaziantep Üniversitesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Topluluğu, topluluk üyesi öğrencilerin katılımıyla ‘Gaziantep Tarih ve Kültür Gezisi’ düzenledi.

Atatürkçü Düşüncenin sağlam temeller üzerine kurulmasını ancak güçlü bir tarih ve kültür bilincine sahip bireylerin sağlayacağını belirten Gaziantep Üniversitesi Atatürkçü Topluluğu Öğrenci Başkanı Arif Yıldız gezi kapsamında, Zeugma Mozaik, Emine Göğüş Mutfak, Medusa Cam, Gaziantep Mevlevihanesi Vakıf, Şahinbey Savaş Müzeleri, Handan Bey, İhsanbey, Hacı Nasır Camileri, Tarihi Antep Evleri, Bakırcılar Çarşısı, Kürkçü ve Tarihi Millet Hanları, Zincirli Bedesten, Gaziantep Kalesi gibi tarihi ve kültürel öneme sahip pek çok yeri ziyaret ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Gezye katılanlar tarihi mekanlarda ve müzelerde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gaziantep Üniversitesi Atatürkçü Topluluğu Akademik Danışman Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü katkılarından dolayı Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: