Gaün'de ‘dönem Sonu Türk Halk Müziği Konseri’

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür Müdürlüğü'ne bağlı faaliyetlerini sürdüren müzik topluluğuna üye öğrenciler tarafından, ‘Dönem Sonu...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür Müdürlüğü'ne bağlı faaliyetlerini sürdüren müzik topluluğuna üye öğrenciler tarafından, ‘Dönem Sonu Türk Halk Müziği Konseri’ gerçekleştirildi.

GAÜN Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere; Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkay Dereli, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenci katıldı.

Ersin Yıldırımer şefliğinde gerçekleştirilen konserde, farklı yörelere ait eserler seslendirildi. ‘Hey Onbeşli, Gönül Gurbet Ele Varma, Dam Başında Oturur, Nayino, Ay Saçı Burma’ gibi birbirinden güzel eserlerle, dinleyenlere tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sunuldu. Hareketli eserlerle gönüllerince eğlenen öğrenciler, halay çekerek unutulmaz bir gece yaşadı.

Reklam
Reklam

Konserin sonunda şef Yıldırımer'e çiçek takdim eden GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkay Dereli, “Bu güzel konsere katılımınız için sizlere, bize bu güzel geceyi yaşattıkları için üniversitemizin nadide öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Buradan bir söz almak istiyorum. Bu konserlerden, gelecek dönem başında ve sonunda bir kez daha istiyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: